KORG KROME Bass&Davul SETUP

Korg KROME kullanıcılarının büyük bölümü biliyoruz ki Bass&Davul canlı performans müzisyenleridir.İşte bu nedenle 32mb kapasiteli bir çalışma hazırladık.

İçerik olarak;Akustik,elektro davul ,Ethnik perkusyon sampleları(Asma davul,bendir,kahon,arbani,talking drum,tef,hollo ,bazı effekt sesleri kısacası ihtiyaç duyduğunuz bütün dataları bir araya getirerek yıllardır eksikliği hissedilen bir program datası ortaya çıkardık.Geçmişe dayalı tecrübe ve sizin güncel istekleriniz göz önüne alınarak yeterli miktarda Program,drum kit,combination,global ayarları hazırladık.Korg Triton Le den başlayarak oluşturduğumuz bu setlerin günümüze kadar hala kullanılabilir olması ve sizlerden gelen talepler böyle bir çalışmaya gerek doğurdu.Umarız isteklerinize cevap vermiş oluruz……!

Demolarımız ;Bass&Davul SETUP ve Synth Pack

KORG KROME Synth Pocket

 

Korg KROME canlı performans kullanıcılarının ihtiyacı olan Synthsizer program ve combination dataları çok yakında Global olarak beğenilerinize sunulacaktır.

Artık çok pahalı Analog Synthsizerlara ihtiyaç duymayacaksınız……

Hazırlamış olduğumuz sampler paketimiz bütün ihtiyaçlarınıza karşılık verebilmek amacı ile çeşitli filtre ve masteringlerden geçirilerek Analog Synthsizer larda ki performanslara ulaşılmıştır.

Çok yakında demolarımız beğenilerinize sunulacak……

 





Categories: Duyuru 16 like

One Response so far.

  1. c-ertac dedi ki:

    Yes we can sell Krome datas….

Leave a Reply